Uw Algemene voorwaarden

De specifieke leverings- of betalingsvoorwaarden van uw bedrijf zijn uw Algemene voorwaarden; deze zijn voorafgaande aan een overeenkomst van opdracht of koop geregeld. Uw algemene voorwaarden dient u vooraf of tijdens het sluiten van de overeenkomst aan uw cliënt te overhandigen, mee te sturen met een offerte of digitaal te verzenden. Wanneer u slechts op de factuur verwijst naar uw Algemene voorwaarden is dat onvoldoende of te laat. Uw cliënt moet een redelijke mogelijkheid zijn geboden om de voorwaarden te lezen, waarop uw cliënt verklaart akkoord te zijn met de inhoud en toepasselijkheid van uw Algemene voorwaarden.

In onderling overleg kan EMYRTAN u adviseren of uw schriftelijke bepalingen voldoen aan de wet, gewijzigd of aangevuld moeten worden.

Wilt u weten welke voorwaarden u maakt, of deze duidelijk zijn en of de gestelde voorwaarden voldoen aan de wet? Neem dan contact op met ons of vul het contact-formulier in!