Over EMYRTAN

Professioneel juridisch advies en rechtsbijstand op maat waarbij uw wensen centraal staan. 

EMYRTAN Advocatuur

EMYRTAN Advocatuur ondersteunt MKB-bedrijven en particulieren bij het oplossen van juridische vraagstukken, actuele updates en voorziet in rechtsbijstand bij een juridische procedure. Emyrtan Advocatuur is betrokken bij uw belangen en bekend met regionale situaties. Wanneer u zoekt naar een externe bedrijfsjurist of advocaat, of een persoonlijke vraag heeft dan bent u bij EMYRTAN aan het juiste adres.

Elke zaak is anders. Net als ieder mens. De beste oplossingen vragen daarom meer dan alleen juridische kennis. Ze vragen om een advocaat die de dynamiek van een zaak perfecte aanvoelt en daar feilloos op inspeelt. Met persoonlijke daadkracht en een effectief advies, om voor u het beste resultaat te bereiken. Emyrtan Advocatuur helpt u op een praktische manier. 

Hippisch recht specialist:  Advocaat mr. AJM (Rianne) van der Heijden LL.M. is al meer dan 40 jaar actief en bekend met de hippische sport en paardenfokkerij. Als advocaat en als geboren paardenliefhebber weet zij als geen ander de juridische kern te pakken wanneer deze tussen partijen zoek is geraakt in een hippische kwestie. Rianne kent de situaties, de emoties en treed voor haar cliënt op, met als ultimum remedium een gang naar de rechter. Rianne procedeert voor alle rechtbanken en gerechtshoven door heel Nederland.

mr. A.J.M. (Rianne) van der Heijden LL.M.

Advocaat


Rechtsgebieden:
Arbeidsrecht,  Aansprakelijkheidsrecht, Contractenrecht, Incasso’s en specialist in het Hippisch Recht