Over ons

Professioneel juridisch advies en rechtsbijstand op maat waarbij uw wensen centraal staan. 

EMYRTAN Juristenpraktijk

EMYRTAN Juristenpraktijk ondersteunt MKB-bedrijven en particulieren bij het oplossen van juridische vraagstukken, actuele updates en voorziet in rechtsbijstand. Onze juristen zijn ondernemend en betrokken bij uw belangen en bekend met regionale situaties.

Wanneer u zoekt naar een externe bedrijfsjurist of een persoonlijke juridische vraag heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Iedere zaak is anders. Net als ieder mens. De beste oplossingen vragen daarom om meer dan alleen juridische kennis. Ze vragen om juristen die de dynamiek van een zaak perfect aanvoelen en daar feilloos op kunnen inspelen. Met persoonlijke betrokkenheid, daadkracht en effectief advies, om voor u het beste resultaat te bereiken. Emyrtan Juristenpraktijk helpt u op een praktische en begrijpelijke manier. Voor verschillende rechtsgebieden beschikt ons kantoor over gespecialiseerde juristen.

Wanneer juridische geschillen rechtgezet dienen te worden staan wij aan uw zijde en is de gang naar de rechter een ultimum remedium. Wij regelen uw juridische zaken vooraf of achteraf. Onze bedrijfsjuristen zijner voor u, met u en voor elkaar.

EMYRTAN het recht meester!

mr. A.J.M. (Rianne) van der Heijden

Eigenaar

Specialismen: Arbeidsrecht, Contractenrecht, Hippisch Recht, Letselschade en Privacywetgeving.

mr. E.M.T. (Elsemarie) Steensma

Jurist

Specialismen: Bestuursrecht, Consumentenrecht, Huurrecht en Letselschade

mr. A.J.M. (Rianne) van der Heijden

Eigenaar

Specialismen: Arbeidsrecht, Contractenrecht, Hippisch Recht en Incasso’s

mr. E.M.T. (Elsemarie) Steensma

Jurist

Specialismen: Bestuursrecht, Consumentenrecht en Huurrecht