Tarieven

Duidelijk en transparant.

EMYRTAN Advocatuur

De tarieven van EMYRTAN Advocatuur zijn transparant en duidelijk. Bij de declaratie ontvang u een declaratieoverzicht. Na een kosteloos intake gesprek kan EMYRTAN voor u bij een kwestie met een  beperkt financieel belang, een eerste korte brief richten aan uw wederpartij. Op deze manier is het mogelijk om snel actie te ondernemen voor een bedrag van € 199,00 per eerste briefing (exclusief 21 % btw exclusief 6% kantoorkosten).

Het is mogelijk om voor bepaalde situaties een vaste prijsafspraak te maken. Wanneer een vaste prijs niet mogelijk is, geldt het EMYRTAN Advocatuur uurtarief exclusief 21% BTW exclusief 6% kantoorkosten voor particulieren, ondernemers en rechtsbijstandsverzekeraars. 

Wilt u juridische capaciteit voor uw bedrijf uitbreiden met een externe bedrijfsadvocaat dan is het EMYRTAN abonnement iets voor u!

Wilt u meer informatie, neem dan contact op.

Verzekerde Rechtsbijstand

Juridische vraagstukken en/of geschillen kunnen door uw rechtsbijstand verzekeraar betaald worden. Het Europese Hof van Justitie heeft in 2013 bepaald dat u zelf onder gestelde voorwaarden mag bepalen wie u bijstaat in een juridische procedure. Wilt u rechtsbijstand van EMYRTAN Advocatuur in een civiele procedure of bestuursrechtelijke bezwaar- of beroep procedure betaald door uw verzekeraar, dan is die mogelijkheid er.

Wanneer u een juridisch geschil aanmeldt bij uw rechtsbijstandsverzekeraar en u geeft aan zelf voor EMYRTAN Advocatuur te  kiezen, dan zal de rechtsbijstandsverzekeraar u doorverwijzen naar haar eigen juridische uitvoerder, die als eerste beoordeelt of uw juridisch geschil onder de dekking van uw verzekeringspolis valt.

Valt uw geschil wél onder de dekking van uw verzekeringspolis? Dan is uw vrije keuze mogelijk. Dan is het raadzaam dat u uw juridisch geschil eerst met EMYRTAN bespreekt om uw recht op vrije juridische rechtsbijstand te waarborgen.

Valt uw geschil niet onder de dekking van uw verzekeringspolis? Neem dan contact op voor een second opnion.

EMYRTAN adviseert u welke manier u kunt volgen om uw rechtsbijstand via EMYRTAN Advocatuur te laten uitvoeren. Wanneer u de polisvoorwaarden van uw rechtsbijstandverzekering in acht neemt, dan mag de verzekeraar u uw recht op vrije keuze rechtshulpverlener niet ontzeggen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!